Marcus 17 Norge



- Vackraste ögonen
- Sötaste leendet
- Hetaste magen
- Finaste rösten
- Snyggaste frisyren
- Sexigaste klädstilen
- Underbaraste skrattet



Jag vet att bilderna är suddiga och mörka men det var faktiskt smyg foton jag tog. För hur skulle jag annars ha fått någon bild..?! Jag vägrade ju att gå fram och fråga om man kunde ta en bild. Även fast jag skulle ha velat haft en ansiktsbild så skulle man ju skämma bort sig totalt.




how six songs collide

Hej hej nu är jag hemma från Västervik. Jag har haft det underbart där nere men nu var det dags att komma tillbaka. Jag har fiskat, badat lekt med småkusinerna på dagarna och myst med storkusinerna på kvällen. Först fick vi besök av Carro och Daniel. Sen åkte dom och mamma och pappa. Då kom Totte och Patrik med deras killkompisar. Sen kom Helen och Åke sen när dom hade åkt kom Daniel (dandan) och Pia. Det var full trafik där med folk som kom och åkte men det var jätte mysigt. Daniel (dandan) jobbar på en VIP resturang i London som konditor, så han gjorde en sorts chokladkaka till oss som var riktigt god! Jag orkar inte skriva mera nu.. ni får fråga om det är nåt ;D För jag gick och la mig vid 2 igår och väcktes halv 8.

 

Västervik

hallå hallå jag åker till Västervik nu och där finns det ingen dator men jag kanske kan logga in på msn ibland om jag kan låna Jockes mobil. Man kan nästan säga hej då till sivolisationen eftersom jag är borta i två veckor men mobilen är med och ja ska försöka svara så mycket jag kan men det är rätt dålig teckning där så ja.. Ha det bra <33 

Robin




Söt kille på bowlingen!!




Harry Potter och halvblodsprinsen

Ja som sagt så ska jag på premiären imorgon med Carro och Ellen. Jag har ju inte träffat dom på ett tag nu så det ska bli roligt. Sen så har jag köpt en lite present till dom också. Riktigt kul och spännande med filmen. Längtar faktiskt rätt mycket. Men eftersom jag inte har läst böckerna så har jag läst lite på internet om filmen eller själva handlingen och så, sen säger ju trailern inte så mycket som man vill att den ska göra men jaja. Jag tänkte lägga ut trailerna och lite bilder för dom som är intresserade. 

Haha jag tycker det är lite roligt för jag tycker alltid att Hermione har haft snyggt hår och så, sen nu på den hära bilden, hahah det ser så kul ut..


Men ändå så tycker jag att hon ser väldigt bra ut när hon gråter.


Rupert Grint




Tre riktigt roliga klipp.


      


Pusshej <3

Skopelos

Aa nu tänkte jag skriva om min resa till Skopelos (Grekland). För att det inte ska bli så tråkigt för er och för att jag inte orkar skriva så mycket så blir det mera som en sammanfattning istället för att jag ska skriva om varje dag. Vi kom fram i Skiathos vid ett och sen tog vi en kattamaran över till Skopelos. När vi hittat hotellet och packat upp det mästa så gick vi ut och la oss vid poolen. Sen senare på kvällen gick vi ut och åt och det var då jag såg Marcus för första gången. Men han kommer få ett eget inlägg för annars blir det lite långt haha. Hotellet var fint och det blev bara bättre för varje dag som gick. Det ända som var lite dåligt var hotell frukosten, och det var jobbigt för det är oftast den som brukar vara bäst men jaja jag överlevde i alla fall. Vädret har varit bra varje dag förutom lördagen den sista veckan. Vi hade precis gått ut och satt oss på en resturang längst bort i hamnen när vi ser att det är massa mörka moln över havet och det börjar blåsa rätt mycket så vi bestämmer oss för att sätta oss under tak om det skulle börja regna. Sen tar det typ fem minuter innan det bryter ut och det verkligen piskar ner vatten, det började hagla is nästan lika stora som golfbollar. Det forsar ner vatten i trapporna och havet kokar såg det ut som. Men allt det gick över på en halvtimme. Mamma frågade om det brukade komma sånna skurar och dom sa att dom brukar bara ha hagel tre gånger om året och att det var väldigt mycket regn den här gången. Sen då på söndagen så blåste det väldigt mycket men det var ändå mer än trettio grader och strålande sol. Stränderna vi var på var jätte fina och vattnet var ju som det brukar vara där nere turkostblått. Vi var på alla Mamma Mia stränder och var uppe vid kyrkan där hon ska gifta sig och mamma springer efter upp för alla trappor. Dom var inte alls jobbiga (trapporna) men det var ända rätt brant när man stog där uppe sen. Eftersom det har varit sol varje dag så har jag blivit ganska brun. Eller i alla fall brunare än var jag var haha. Första veckan hade jag inte tid med att sola, eller det blev ju mycket solning ändå men jag hade ju ögonen öppna efter Marcus nästan hela den tiden så jag kunde inte fokusera eller va man säger haha ni fattar nog. Jag var i alla fall väldigt uppmärksam den veckan. Och sen när dom åkte hem så hamnade jag som i nån trans eller så för jag kommer inte alls ihåg vad vi gjorde, vad jag hade på mig och vad jag åt.. Jag vet ju vad jag har gjort men jag kan liksom inte placera det med dagarna. Så det är säkert massa jag har glömt att skriva här men ni får väll fråga om det skulle vara så att ni undra något. Resan hem gick bra eller kanske inte eftersom vi gick upp halv fyra och fick lifta med någon jätte äcklig kille som inte kunde ett ord på engelska och gjorde så att vi höll på att missa båten med tre minuter. Sen när vi mellanlandade i Tessaloniki så blev vårat flyg försenat med en och en halvtimme. Men vi kom i alla fall hem så det var ju bra.

Imorgon så ska Ellen, Carro och jag iväg och kolla på premiären av Harry Potter och halvsblodsprinsen. Riktigt roligt!! Jag sitter och kollar på trailers och jag måste bara säga att "Ron" Rubert Grint är riktigt söt!

Sen på Torsdag så åker jag till Idre eller vi vet inte riktigt men det verkar så just nu, och kommer hem på Söndag. Sen på Måndag åker jag till Västervik i två veckor. Så jag har inte så mycket tid att träffa alla dom jag vill träffa. Och sen när jag kommer hem där i från så kommer dom säkert ringa och säga att jag ska få min tandställning, blääää!!!

Jag har inte fått in bilderna i datorn än så det kommer någon annan dag. Men nu ska jag väll bara ta det lugnt och njuta att vara hemma. Jag ska titta på Twilight och äta det godiset som blev över från resan igår. Men vi har inget att dricka eftersom vi inte har hunnit handla än, får väll be pappa.

Juste jag glömde skriva att när vi sitter och väntar på en taxi så kommer det en kille bakom mig eller jag vänder mig om bara och sen går han lite och hjärnan har ju inte riktigt vacknat så tidigt så jag börjar kolla på hans hår och tänkter typ oj det var snyggt haha och sen tittar han mig rakt i ögonen och frågar pappa ba: Vad har dom sagt om båten? Då bara ploppar det upp i huvudet att det var ju Peter Jihde. Haha sen så åker vi samma båt som dom över till Skiathos. Han var där med sin familj och hon tjejen från lilla sportspegeln med blont hår som var där med sin familj. Peter pratade jag lite med om båten och hans barn och hon från lilla sportspegeln pratade jag om toaletten med haha. Nej men jag stog i kö eftersom hon var där inne och så kommer hon ut säger..
Hon: det är stopp i toan.
Jag: Jaha okej då får jag väll gå på killarnas då.
Hon: Aa gör det för det går inte att spola där inne.
Jag: okej.

haha roligt samtal. Aja sen träffa vi hon som är med i Andra Avenyn. Johanna Lazcano som speler Kitty Santos. 

                                                                           Kram <3


hemma igen..

Hallå hallå äntligen hemma från Grekland. Riktigt skönt var det varit men jag gick upp halv fyra i morse och har typ stressat hela dagen vi landade inte förens kvart över sju för planet var försenat och så sen kom vi hem nu kvart i nio, och så ska jag nog gå och lägga mig om två timmar eller en kanske får se hur länge jag orkar sitta uppe. jag lovar att jag ska skriva om hela semestern och Marcus imorn. Kram kram <3

KILLEN!!

hej hej allt ar jatte bra har i Grekland. Jag solar, badar och det hander att jag svimmar. Hahah. Jag sa ju att jag ville att det skulle vara nagra snygga killar har i forra inlagget. Och nu nar jag har varit har ett tag sa har jag samanlagt sett 11 riktigt sota killar men det ar en som slar allt och alla!! Assa jag sager bara I'M IN LOVE!!! Jag lovar att skriva mera om honom nar jag kommer hem och kanske lagger ut bild for jag har taggit nagra men dom var ratt suddiga. Vi har haft ogonkontakt nu i fyra dagar och vi har kommit fram till eller gissat att dom ska vara har antingen tills pa mondag eller nasta mondag assa lika langge som vi. Assa han ar verkligen MR PERFECT! Han har allt! Men nu borjar tiden ga ut har sa jag maste sluta och sa ska jag ga och lagga mig vid poolen ett tag. Ha det sa bra tills jag kommer hem!
                                                                             Kram <33


RSS 2.0