VALBORGSMÄSSOAFTON

Hallå hallå idag är det som ni ser på rubriken valborgsmässoafton. Riktigt långt ord. Jag vet inte vart jag ska åka om det blir stäket eller kvarnen. Men bestämmer mig lite senare vid 5 ungefär. Nu sitter jag vid datorn och är ute på internet och kollar lite låtar och sånt. Vet inte vad man ska ha på sig ikväll direkt. För man vill ju inte frysa eller då ställer man sig ju vi brasan, men man vill inte vara för varm. Så det blir lite kronligt, ska nog gå och kolla det nu men ni får ha en underbar valborgsmässoafton precis som jag ska ha. Haha det är väll den hära som körerna brukar sjunga.

Jag längtar tills den hära sjungs.. Kram kram <33

Bli aldrig kära..

Asså jag måste bara skriva ut mig någon stans vet inte vad jag ska säga direkt men jag är bara så nerbruten typ och jag orkar inte mera. Jag säger bara bli aldrig kär, inte förens du är över 22. Då kommer ni få ett hjärta som jag. Faller för alla och blir så himla lätt sårad, men visare det inte för någon och så helt plötsligt kommer allt på samma gång. Det blir för mycket. Vet inte vad jag ska göra nu. Jag vill bara att alla dom minnena ska försvinna precis som du. Alla fall för ett tag så jag kan gå vidare. Men jag ska vara stark och klara det för jag har dom underbarste vännerna som är där och stöttar mig och ni vet vilka ni är för det har jag sagt till er. Älskar er föralltid.  Björn "någonting"s låt är ungefär som mitt hjärta..
 

Grattis bästis!!

Hejsan imorgon fyller Mysan pysan 14 år och därför så ska jag ringa henne nu och gratta eftersom hon kommer ha så himla mycket att göra då :) Här kommer ett youtube klipp med hennes favorit låt eller det var det förra sommaren. KRAMAR TILL DIG MY!!! <3333 Kom ihåg Victor att ge henne en stor kram från mig :) <33
 

Har tråkigt..

Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? 2 gånger
Vad tycker du om kärlek?  Bästa som finns, Värsta som finns, olika från olika dagar.
Har du flashat/strippat nångång? haha senast på idrotten.. :D
När kramade du någon sist? För två timmar sen.
Saknar du någon speciell person? Ja, varje dag.
Har du svårt för att bli kär? Nej inte direkt.
När kysste du med någon sist? oj ganska länge sen.
Ångrar du det?  Nej
Är du singel? Ja..
När fick du senast en komplimang? Idag :) 
Har du hånglat med någon av samma kön? Räknas en puss av bästa vännen? :P

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: Nej
Gjort något riktigt dumt: Japp
Gjort nåt olagligt: Mm.. vet inte riktigt.
Blivit polisanmäld: Nej!
Fått din mamma att gråta: Nepp
Skämts över dina föräldrar: - Alla har nog skämts över sina föräldrar.
Skämts över dig själv: Det har hänt någon gång :P
Sagt jag älskar dig och menat det:  Ja!
Bråkat med din flickvän/Pojkvän: Jag tror inte det, bara på skoj.
Dricker du: - Ja, alla måste ju dricka för att överleva.
Vilka kläder sover du i: Pappas tröjor.
Vad hatar du verkligen: Spindlar & andra kryp, spya.
Varit kär: Aaaa
Har du varit kär i någon du inte haft chans på:  Mm tror det..
Är du ensam nu: Japp
Vill du gifta dig: Ja, någon gång i livet.
Vill du ha barn: Samma som åvan.

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng: Jag
Såg dig gråta: Vet inte mamma tror jag.
Fick dig att gråta: -------
Du delade en drink med : Hanne tror jag, hon smakar ju av alla ;)<3
Du gick på bio med: 5 tjej kompisar
Skällde på dig: Mamma

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU?
Gråtit: Nix
Kramat någon: Ja
Pussat någon: nepp
Köpt någonting: Ja, på träffen.
Sjungit: Ja
Saknat någon: Ja, jämt.

HAR JAG?
Digitalkamera: trasig :(
Telefon på rummet: - Mobilen är alltid med.
Egen dator: Aa typ :)
Husdjur: Inget
Bra kompisar:  Alltid..

Barnvakt

Hej igår så fyllde mamma år det var därför jag inte skrev något inlägg. Först så väkte vi henne och sen drack vi skumpa och tårta till frukost. Sen gick jag ut och sola och dom började fixa inne sen gick jag in och hjälpte till. När klockan var halv fem så kom Jonas och hämta mig och Jenny för att vi skulle vara barnvakter. Så när vi kom dit gick vi först ner till ICA för att köpa godis och sen när vi kom hem så hade Marcus kommit med hojen och så gick vi in för att äta middag. Efter middagen gick barnen ner och kolla på tv och vi satt uppe och kollade när dom vuxna gjorde sig i ordning, och Marcus stog och strök, och så sitter jag vid bordet och messar och så helt plötsligt från ingenstans så säger han " Linn om du strycker min skjorta så får du en tjuga" jag ba skjälvklart! Jag har typ aldrig strykit en skjorta förut men jag gör allt för pengar :) Sen drog dom hem till oss och festade och vi var hemma och slöa i soffan. Men nu är jag hemma igen och slöar i solen, riktigt skönt. Men måste göra franskaläxa också skit tråkigt!
Kram <33

Stort glas äppeljucie

Hallojsan just nu sitter jag ute i varma solen i bara linne och shorts och brevid mig har jag ett stort glas äppeljucie. Riktigt smarrigt! Det förtjänar jag om jag får säga det skjälv, efter att ha dansa bugg med nästan hela klassen. Haha det var skit kul, garva tytp hela tiden. Det är verkligen sommarkänslor nu, solen, värmen, sommarmusik i öronen, så man kan nog säga att det är försommar i alla fall. Jag längtar som FAAN till grönan asså, kommer typ bo där eller jag ska försöka få med mig så många som möjligt för det är as tråkigt att åka ensam, aldrig gjort det men jag kan tänka mig. Nu ska jag nog logga in på pea, kolla bloggar och bara sitta här i värmen.
Ha det bäst, FLODHÄST! <33

Mammas partydrinkar

Hejsan tänkte bara lägga in några bilder på min drink som jag gjorde till mammas fest. Den heter Woman Warrior och såg riktigt häftig ut. Här är receptet inte för att du ska göra det men jaja skit samma.

Woman Warrior


4 cl Vodka
1 cl Blå curacao
1 cl färskpressad lime

Häll ingredienserna i en shaker med is
Skaka och servera i väl kylt cocktailglas.
Också bilder på hur klarblå den blev.
Kram<33


Hahah citronen hänger såå fint på kanten..

Hemlighet övslöjad..

Hallå idag så var det skola igen, vi gjorde inget som var speciellt direkt. Fick jätte mycket hjälp på NO:n av Johnny tack tack supermycket! Innan NO:n så flippa mitt ben. Asså jag kunde knappt gå för det gjorde så ont, inte skönt alls. Men gick nästan över helt sen. När vi gick ut till bussen så blev man ner tjatad av lilla Hanne, haha men nu fick du mitt svar. But she not telling you beacuse she promise me! haha kanske inte så bra engelska men skit samma ni fattar nog. Nu ska jag bara skriva ett inlägg på den andra bloggen och sen så ska jag hjälpa mamma med musiken inför festen.
Kram Kram <33

Hej igen

Jag skrev ju förut att jag skulle läga ut bilder på klänningen och bikinin som jag köpte föra veckan med Carro så här kommer dom.

Klänningen ser lite rolig ut när den ligger ner så här kommer två bilder på hur den ser ut på.

så ser den ut framme från..

och så ser den ut från sidan. Jag har inte andvänt den än men det finns säkert massa tillfällen i sommar.
Kram <3

Nu är det nästan bestämt..

.. vi sticker till Malta nästa sommar. Hur skönt som helst! Asså vi har kollat allt så men det är det viktigaste som fattas, pengar. Men vi har ju ett år på oss så det är ju ganska lungt. Fatta hur skönt, tre veckor, tre tjejer, förhoppningsvis tre killar  ; ) och massa skoj. Det är Jag,Ellen och Carro som åker. Ligga och sola varje dag efter skolan, ta ett litet kvällsdopp och mysiga kvällar. Varför jag skrev efter skolan fattar ni säkert. Vi ska ju inte bara åka dit vi åker på språkresa så då måste man ju plugga lite men det gör inget, då vill ju föräldrarna betala också eftersom vi lär oss något . Det var bara det jag tänkte skriva så pusshej <3
strandbild från Maltas nordligakust.


En blogg tillsammans..

Hej idag var inte den bästa dagen i skolan direkt, tänker inte skriva här varför. Men den var kul på några stunder. Sen så gick vi in på ICA efter skolan för att Ellen skulle köpa lite saker till hennes syrra. Sen åkte vi hem till mig för att vi skulle kolla lite på datorn. Sen så gjorde vi en blogg tillsammans jag, Carro och Ellen den heter www.vacanza.blogg.se kolla gärna in den. Men nu ska jag skriva ett inlägg där i den bloggen med kategorin Linns dejtingtips haha det är bara på skoj asså jag har inga så men det kanske hjälper er.
Kram <3


Reflektionsdag

Hallå idag hade vi ju reflektionsdag, jag åkte till skolan och så träffades vi för att ha lite klassinfo och sen gick vi till biografen och kollade på Zozo. Den var helt okej. Sen åkte vi till Mc donalds och åt, haha det var en kille där som typ glodde skit mycket på mig, han var rätt söt faktigst men ungefär 17-18 år haha så inget för mig. Efter det gick vi in på Waynes coffee och så köpte jag en muffins och en cola och Ellen och Carro köpte en cappucino att dela på, fast sen så delade vi på allt. När vi hade pluggat klart så gick vi runt lite i affärer och så in på skopunkten. Där köpte jag och Carro varsitt par converse och Ellen köpte två par textilskor. Imorgon så ska Ellen ta med sina textilpennor så ska vi skriva lite på dom. Men nu har jag nog inget mera att skriva så hej då.
Kram <3

JG hallen

Hejsan hoppsan idag var det lång måndag fast det var en ganska skön dag men låång som vanligt. Först kom vi till skolan ja lektioner och så men sen hade vi ingen svenska så det var väldigt skönt. Alltså vi slutade matten vi 12.20 sen hade vi håltimme till 13.45. När vi slutade så gick jag och Carro till JG hallen. För att hennes mamma skulle stå i caféet så då var vi där och hjälpte till och kolla på alla som tränade. Imorgon är det ju reflektionsdag så då ska vi först till skolan för att kolla på skolbio, vi ska se filmen ZoZo eller nåt sånt. Sen ska jag, Ellen och Carro till donken för att äta lunch och sen sitta på wayne´s coffee och plugga mera. jaja jag skriver mera imorgon när jag kommer hem då. Nu ska jag nog titta på tv eller så.
Kram <3


Filip och Fredrik

Hej hej jag tänkte lägga ut bilder på det som jag köpte i centrum i torsdags med Carro. Men datorn är lite konstig och seg så det får bli en annan dag. Dom dära bullarna som vi bakade dom var skit goda, bara så ni vet. Det blir inte så långt inlägg idag för jag ska kolla på Filip och Fredrik som börjar om tio minuter. Men ha det bra så skriver jag mer imorgon.
Kram <3

Ny blogg

Hejsan jag sitter hemma hos farmor och farfar för att mamma och pappa är på spa. Lyllo dom! Dom har varit där i tre dagar nu och haft det skönt medans jag sitter här och kan inte göra någonting. Dom är där eftersom mamma fyller år på lördag så spa var som en liten present från pappa. Här gör jag inte mycket i alla fall sitter vid TV:n, går till datorn, går tillbaka till TV:n och så håller det på, fast idag ska jag hjälpa farmor att baka. Jag kom på att jag har inte bakat på skit länge så jag frågade henne om vi kunde göra det så nu blir det bullar med vaniljkräm i. MUMS! Sen ska jag hem vid typ 16,00 eller så för jag måste hem och fixa massa saker. Nu roppa hon att jag ska komma ner och hjälpa till så ja..
Kram <3


RSS 2.0